top of page
Blog: Blog2
Search
  • Writer's pictureconsultantaafaceri

Consultanta gratuita fonduri europene – ODAS Global Consulting


ODAS Global Consulting, firma profesionistă de consultanță, oferă de 20 de ani servicii profesioniste de consultanță, printre care și servicii de consultanță gratuită în vederea accesării fondurilor europene nerambursabile, indiferent de tipul de finanțare dorită sau de domeniu. Noi suntem experții care te vor ajuta să accesezi granturile de care ai nevoie.


ODAS Global Consulting

ODAS Global Consulting este lider incontestabil de vârf atunci când vine vorba de accesarea fondurilor europene nerambursabile, fie că sunt guvernamentale sau europene. Compania a fost înființată în 2003, având aproape două decenii de experiență. Consultanții noștri sunt experți în consultanța din domeniile afacerilor, managementului, accesarea fondurilor europene, investiții realizate la nivel global, lobby, arhitectură și servicii de securitate cibernetică.


Noi suntem o firmă profesionistă, transparentă, onestă, integră, loială și competentă de consultanță. Datorită acestor valori am reușit să câștigăm încrederea a sute de clienți și astfel să ajungem firma de consultanță numărul 1 din România pe baza cifrei de afaceri înregistrate din anul 2013 și până în prezent. Rata noastră de succes este de peste 98%, având experiență în accesarea fondurilor coordonate de Autoritățile Românești de Management, Comisia Europeana sau chiar de agenții internaționale.


Echipa noastră de consultanți este formată din experți cu experiență, ingineri proiectanți, arhitecți, structuriști și instalatori. ODAS Global Consulting este printre puținele companii de consultanță specializată pe accesarea fondurilor europene nerambursabile, care oferă în același timp și servicii de proiectare proprii și management de proiect.


Pentru servicii de calitate superioară, precum și pentru consultanță gratuită în vederea accesării granturilor nerambursabile de care aveți nevoie, ne puteți găsi în Cluj (Strada Teleorman 16, Cluj-Napoca 400573), Bucureşti (CCIR Business Center, Bulevardul Octavian Goga, Nr. 2) sau Braşov (Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030), cât și online, pe site-ul nostru web, la https://www.odasglobalconsulting.net/.


ODAS Global Consulting oferă servicii de consultanță gratuită în orice domeniu doriți, pe finanțările de tip Tânărul Fermier, Programul POR 2.2., Micro-industrializare, Programul Gestionarea Deșeurilor, Fonduri Norvegiene, și altele. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de consultanță gratuită fonduri europene este să completați un formular, pe site-ul web al companiei ODAS Global Consulting. Unul din consultanții ODAS vă va contacta în cel mai scurt timp de la completarea dosarului cu mai multe detalii, o evaluare realistă a proiectului tău și o soluție sustenabile, dar și eficientă din punct de vedere al resurselor investite.


Fondurile europene nerambursabile sunt un avantaj pentru orice afacere, iar serviciile de consultanță oferite de ODAS Global Consulting oferă servicii complete, astfel încât nu veți mai fi nevoit să apelați la colaborări externe care sunt greu de gestionat și coordonat. Pachetul de servicii de consultanță oferit de ODAS oferă o acoperire completă. Consultanții noștri vă întocmesc cererea de finanțare, proiectul tehnic, dosarul de achiziții, studiul de fezabilitate, planul de afaceri, analizele economice, studiul de piață, iar în final, un dosar profesionist și complex de cerere de plată/rambursare.


ODAS Global Consulting vă oferă servicii complete de consultanță, întocmind întreaga documentație necesară pentru solicitarea finanțării, obținerea autorizațiilor și avizelor necesare, dar și pentru implementarea proiectului. Pentru servicii de consultanță gratuită fonduri europene, vizitați-ne la cel mai apropiat sediu ODAS sau completați chestionarul online, de pe site-ul nostru web.

1 view0 comments
bottom of page